چهارشنبه 01 اسفند 1403
EN

خبرگزاری

مشاهده خبر

برگزاری همایش متمرکز آموزش زائران حج تمتع استان لرستان

503
0

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، روز جمعه 6 خردادماه ، همایش متمرکز زائران حج تمتع استان لرستان در شهرستان خرم آباد برگزار شد

 

در ابتدای برنامه آقای سید حمید مصطفایی مدیر حج و زیارت استان لرستان ضمن ضمن خیر مقدم به حضار تذکراتی رابطه با سفر حج  ارائه داد و هدف از بگزاری این همایش را ایجاد همگرایی و هماهنگی در آموزش و ایجاد انس و الفت و آشنایی زائران با همدیگر عنوان کرد.

 

در ادامه برنامه آقای احمدی نژاد ضمن بیان نکات امداد و نجات از  زائران خواست  که به خود مراقبی توجه ویژه ای داشته باشند و پروتکلهای بهداشتی را در حین سفر رعایت کنند

 

در بخش دیگری از برنامه  سرهنگ  میرزایی رئیس پلیس مواد مخدر استان افزود با توجه به حساست دولت سعودی از زائران خواست از حمل هرگونه مواد مخدر یا داروهای ممنوعه به کشور میزبان جدا خودداری کنند که این کار عواقب بدای برای حامل خواهد داشت.

 

در بخش پایانی این همایش برای آشنایی با محیط و فضای اقامه مناسک حج و همچنین برای ایجاد زمینه روحی و روانی  و ذهنی برای زائران  به صورت نمادین مناسک حج توسط حجت الاسلام و المسلمین قوانینی  آموزش داده شد.

 

گفتنی است تعداد 355 نفر در قالب سه کاروان از استان لرستان به سرزمین وحی اعزام می شود.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.