شنبه 04 اسفند 1403
EN

خبرگزاری

مشاهده خبر

آزمون عوامل اجرایی تمتع 95 در خرم آباد برگزار شد

683
0
آزمون عوامل اجرایی حج تمتع 1395 ساعت 14:30 روز جمعه دوم بهمن ماه جاری  همزمان با سراسر کشور در خرم آباد برگزار  شد.

دکتر محمدخسروی مدیرکل حج و زیارت استان لرستان با اعلام این خبر گفت: ملاک این سازمان برای موافقت با اعزام عوامل و معاونین کاروان ها و مجموعه های خدماتی حج و زیارت به تمتع سال آینده شرکت در آزمون و کسب امتیاز کتبی و موفقیت در مصاحبه و آزمون حضوری است و از این رو شرکت در آزمون و کسب موفقیت در آن شرط اصلی اعزام عوامل به حج تمتع سال آینده است.

وی در ارتباط با شرکنندگان  آزمون گفت: در این آزمون 75 نفر که در پاسخ به فراخوان سراسری در استان لرستان ثبت نام کرده اند در دو بخش معاونین و عوامل  به رقابت علمی پرداختند.

وی با بیان این مطلب که تعدادی از معاونین در آزمون عوامل نیز شرکت کرده اند، گفت: این افراد نیز پس از پایان آزمون اول و جمع آوری کلیه پاسخنامه ها، در آزمون دوم شرکت کردند.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.